2006-11-27

Snart, snart...


Vi vet ju att ni väntar, att ni håller andan, rullar tummarna, pillar sönder öletiketter och alla andra nervösa tics ni har för er.

Men lugn, bara lugn!
Fantasin vet, Fantasin hör, Fantasin tröstar, Fantasin är räddaren i nöden.
Tro-numret kommer i december! Nu kan det sägas, för nu finns det en pdf. Som vanligt förstår vi inte exakt hur det gått till, men här är den! Så redan innan jul borde alla ni prenumeranter få tidskriften i brevlådan.

Nä, men du har väl inte glömt att förnya din prenumeration?!

1 kommentar:

Urban sa...

Skönt.

En sak jag tänkt på: Om jag någon gång skrev en text som passade skulle jag gärna skicka den till er. Ni skriver ju ut vad som är temat för nästa nummer och tar av inlagorna att döma emot insänt material - hur skulle ni annars kunna låta bli att ta ansvar för dem?

Men det kunde gärna finnas ett datum för manusstopp där också så att alla wannabees vet ungefär vilket tidsspann det handlar om. Om ni inte vill skriva det i tidningen kanske det kan stå på hemsidan (går att ändra vid behov) och om ni inte vill att det ska stå på hemsidan kanske det kan stå i tidningen.

Jag förstår mycket väl om ni inte vill binda upp er till alltför strikta (offentliga) utgivningsplaner eller att det kan finnas andra skäl att inte sätta ut det, men det är en tanke.

U.J.