2007-10-09

Walla walla walla hoooooo!



Fantasin vill bara ta ett glädjeskutt när nu en av våra medarbetare bryter igenom kulturvallen och spränger sig ut i offentligheten. Vem vad vadå nähä hurdå menar du så? Jorå! Elin Boardy! (Namnet uttalas som Bårdi, eller om man vill fiiina till det så kan man sägar Bo:ardy: som om hon vore fransk, fast så heter hon inte.) Hösten 2008 kommer hon ut med sin debutroman på Wahlström & Widstrand.

Japp, japp, japp! Det är en gediget berättande och enagerande roman, vacker som en omsorgsfullt hamrad silverskål (som en i responsgruppen sa medan hon förde händerna upp och ner framför sig i formen av ett kärl). Fast mer konkret: det är en lunta på över 200 sidor. Och innehållet visst, men nu är övriga redaktionen mer exalterade över basic sakerna: som antalet tecken, som betalningen från förlaget, som att få se det kära namnet tryckt över fasta pärmar.

Fantasinierna är på gång!

4 kommentarer:

Urban sa...

GRATTIS!
Är det samma roman som vi tidigare fått en sammanfattning av (Emma nickar) eller något annat?

Ska hursomhelst hålla ögonen öppna när det närmar sig och om jag bor kvar i trakten då ses vi väl på BT-prisutdelningen 2009 (fast jag lär sitta i publiken som vanligt).

Mer info önskas.

Grattis igen

U.J.

Anonym sa...

Guvakul. Grattis och spännande att läsa. Lycka till med skit.

Anonym sa...

Otroligt kul Elin. Får se till att införskaffa den när den kommer. Själv har jag inte kommit över stadiet "slå på datorn och börja skriv" än.

/Tandersten

Anonym sa...

Tack ni alla!

Urban: ja, det är "Emma nickar" hahaha! Att du kom ihåg det!

Andreas: tjenare! :-)