2007-10-23

Kolla in förra numret av Svensk Bokhandel!

Äntligen finns den i pappersversion på nätet, featureartikeln av Ulf Roosvald där Fantasinredaktionen intervjuas tillsammans med andra kulturtidskriftsredaktörer.

Fantasin framstår som en kaustiksoda och en rebellförening, tyvärr missar ni den ljuva bilden!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Länken är trasig. Varför länkar ni inte som vanligt förresten? (Till skillnad från att skriva ut hela hemsidesadressen.)

redaktionen sa...

Tjenare Oski!

Jag önskar att jag kunde länka som vanligt, men normalt är inte ett ord som alltid kommer upp i min bok. Jag saknar de rätta inställningarna på min dator, vilket gör att jag får dras med trasiga länkar.

Om jag var A) en mer organiserad människa (och organisationsförmåga är kopplad till framgång, det vet personlighetsforskarna) så skulle jag naturligtvis kolla upp vad som låg bakom dylika problem.
B) Jag skulle inte vila en sekund förrän problemet var löst och under kontroll. Innan bloggen var skinande ren och standardiserad.
C) Jag skulle ta på mig allt ansvar för tidigare brister plumpar idiotier

Men... alltså... slapp och slö och inte särskilt resultatintresserad som jag är så får det bli så här. Ska kolla vad som är fel med länken dock!

Klara

redaktionen sa...

Hej igen!

Ibland överraskar man sig själv, och kanske finns det en gnutta av framgång hos mig också. För nu har jag löst länkproblemet. Installerat Firefox på datorn istället för Zafari. Så enkelt var det.

/Klara