2007-01-22

Vet Du Vad Som Händer Med Fantasin?

Oh my God... nu är det hög tid att tänka Fantasin, för numret finns att köpa i Malmö (Tidskriftsbutiken), i Göteborg (Vänder sig om, SL-books, Konstmuseet) och på väg till Stockholm i veckan. Otroligt många mailar oss och vill ha ett ex skickat till sig, Tro verkar ligga i luften. Känner du också för att få numret skickat till dig så kan du maila redaktionen@fantasin.se med din adress. 50 kr + porto 19kr.(Prenumeration kostar 180 kr för 6 nummer!! Varför inte passa på?).

Den första recensionen kom in för ett tag sedan och där rosas Fantasins eminenta formgivare Linnéa Bernerman. Recensenten tycker att Fantasin blivit allt bättre och att tidningen utmärker sig för redaktionens entusiasm och en viss trevlighet. Jajamensan, att vara trevlig är provokativt i våra ironiska dagar!

Fantasins releasefest gick av stapeln härförledes och det var ett enormt rabalder. Ellen Gerle läste, Johan Melander spelade, folk minglade och drack fantasinöl. Stewe Claeson skulle uppträtt, men hittade ingen parkeringsplats i överfulla Masthugget.

Framöver jobbas det med nya numret: Friluft! Ett fett dubbelnummer som kommer innan sommaren.

Look out!

Inga kommentarer: